Prince en Google Glass laten contrast tussen oude en nieuwe wereld zien

door Marco Derksen op 13 augustus 2013

Prince-Parool
‘Wie Prince fotografeert, moet weg’ luidde de kop van het artikel op de voorpagina van Het Parool. Bij het eerste concert van de Amerikaanse popster Prince afgelopen zondag zijn fotograferende bezoekers uit Paradiso gezet. Voor zijn twee optredens in Amsterdam had Prince als voorwaarde gesteld dat toeschouwers geen foto’s mochten maken. Toch hielden verscheidene bezoekers zich niet aan het verbod. Die werden daarop door beveiligers van Prince uit de zaal gehaald.

Op Twitter merkte IJsbrand van Veelen het bizarre contrast op tussen de oude en nieuwe wereld op de cover van de betreffende Parool. Net boven het artikel over Prince staat namelijk een ankeiler naar een uitgebreid artikel over Google Glas, de nieuwste ontwikkeling van Google waarbij je middels een speciale bril kunt fotograferen, filmen, bellen en internetten. In het artikel kijkt Het Parool mee met Daphne Horn, één van de drie Nederlanders die de bril in het bezit heeft.

En zoals IJsbrand al opmerkte, een groter contrast tussen de oude en nieuwe wereld zul je niet vaak zo uitvergroot zien op de voorpagina van een dagblad. Deze gaat dan ook zeker mee in mijn presentaties! 😉

2 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (967)
Contact