VPRO's Tegenlicht over Nederland in transitie

door Marco Derksen op 11 april 2013

Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en auteur van het boek ‘In het oog van de orkaan‘, was te gast het VPRO-programma Tegenlicht. Rotmans is voor velen een inspiratiebron als het gaat over transitieprocessen. Anderen vinden Rotmans een luchtfietser die zijn cases onvoldoende onderbouwd. In de laatste aflevering van dit seizoen kijkt Rotmans naar de kiemen van het nieuwe Nederland. Onderwerpen als de nieuwe zorg, bouw, watereconomie en het nieuwe consumeren worden uitgebreid behandeld. Na de uitzending wordt er nagepraat met Martin Voorzanger (Toogethr) en Marieke Hart (Thuisafgehaald) over de deeleconomie. Luchtfietser of niet, Rotmans weet het goed te brengen. Absolute aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (987)

Geplaatst op 31 mei. 2024

AI-strategie fintech Klarna

Klarna, een toonaangevende Zweedse fintechgigant, speelt een prominente rol in de buy-now-pay-later sector. Het bedrijf biedt flexibele betaaloplossingen voor online […]

Lees Bericht: AI-strategie fintech Klarna
Contact