Fuck de crisis!

door Marco Derksen op 29 december 2012

Fuck de crisis!

Jaaaahaaaaa… daar is-ie weerrrr, de email van Henk-Jan Winkeldermaat met zijn verzoek om een bijdrage te leveren aan zijn traditionele jaarlijkse mijnmoment. Een prachtige serie portretten van gewone mensen zoals jij en ik waar Henk-Jan in de loop der jaren een band mee heeft opgebouwd. Henk-Jan beschouw ik al jaren als een goede vriend. Af en toe een bak koffie, af en toe een biertje in de kroeg en af en toe rijd ik met hem mee naar het westen van het land. Dat meerijden zal nu wel minder worden nu Henk-Jan Arnhem heeft verlaten. Arnhem, de stad die ik samen met Henk-Jan en andere gelijkgestemden op de digitale kaart van Nederland zou zetten. Ik heb mijzelf daar vijf jaar voor gegeven en 2013 is het jaar van de waarheid. Om eerlijk te zijn ben ik verder van dat doel verwijderd dan ooit tevoren. Het bouwen van een organisatie valt mij zwaar, Arnhem blijkt niet echt een ondernemende stad te zijn en ik had al helemaal geen rekening gehouden met een economische crisis. Nee, dat mijnmoment 2012 zou geen vrolijk stukje worden was mijn eerste gedachten toen de email van Henk-Jan vorige week in mijn mailbox plofte.

Mijn bijdrage staat inmiddels online op MijnMoment.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact