Hello world!

door Marco Derksen op 9 oktober 2012

De huidige politieke, economische en ecologische ontwikkelingen vragen om een andere manier van organiseren dan dat we de laatste decennia hebben gedaan. Door het loslaten van de centrale regie, het bieden van ruimte voor zelfmanagement en het faciliteren en stimuleren van transparante(re) communicatie zal er een meer organische relatie ontstaan tussen organisaties en hun omgeving dat uiteindelijk leidt tot betere resultaten. Vanuit Upstream richt ik me daarbij op het inspireren van organisaties, het geven van strategisch advies en het ondersteunen bij de implementatie van wat we ook wel social business noemen. Op dit blog deel ik mijn persoonlijke observaties van die snel veranderende wereld.

Koneksa Mondo betekent Connected World in het Esperanto en staat symbool voor de basis van de noodzakelijke politieke, economische en ecologische veranderingen.

3 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact