Koneksa Mondo

society30

De huidige politieke, economische en ecologische ontwikkelingen vragen om een andere manier van organiseren dan dat we de laatste decennia hebben gedaan. Door het loslaten van de centrale regie, het bieden van ruimte voor zelfmanagement en het faciliteren en stimuleren van transparante(re) communicatie, zal er een meer organische relatie ontstaan tussen organisaties en hun omgeving dat uiteindelijk leidt tot betere resultaten. Vanuit Upstream richt ik me daarbij op het inspireren van organisaties, het geven van strategisch advies en het ondersteunen bij de implementatie van wat we ook wel social business noemen. Op dit blog deel ik mijn persoonlijke observaties van die snel veranderende wereld (of nieuwe netwerksamenleving) waarbij speciale aandacht voor de impact van digitale technologie op mens en maatschappij.

Koneksa Mondo betekent Connected World in het Esperanto en staat symbool voor de basis van de noodzakelijke politieke, economische en ecologische veranderingen.

5 reacties op “Koneksa Mondo

    • Jazeker, esperanto wordt wel degelijk nog gesproken, o.a. door mij ;). Hoeveel mensen in totaal esperanto spreken zou ik niet weten. Maar ja, daarin ben ik niet de enige… Meer over esperanto weten? Zie de link.

  1. Pingback: Top 5 Meest invloedrijke online experts van Nederland - Iconomics

  2. Pingback: Top 5 Meest invloedrijke online experts van Nederland |

  3. Pingback: Top 5 Meest invloedrijke online experts van Nederland - ICONS

Geef een reactie